Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Το μακιγιάζ που σου ταιριάζει!

Όλες οι γυναίκες θέλουν να εντυπωσιάζουν και να τραβούν τα βλέμματα!Το μακιγιάζ μπορεί να σε βοηθήσει ιδιαίτερα σε αυτό ειδικά εάν βρεις το κατάλληλο για το πρόσωπο σου!


Εντυπωσιακή Ξανθιά
Τα ξανθά μαλλιά μπορούν να κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται πιο «ζεστό»  και λαμπερό. Το φυσικό μακιγιάζ, οι γήινες και bronze αποχρώσεις αναδεικνύουν με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο τα χαρακτηριστικά σου.
Χρώματα που σου ταιριάζουν: Σκιές σε φυσικές αποχρώσεις, ροζ παλ, ροδακινί, σαμπανιζέ, μπρονζέ.
Μάτια: Τοποθέτησε στο κινητό βλέφαρο μια σκιά σε bronze η χρυσή απόχρωση και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ των ματιών σου χρησιμοποιώντας ένα καφέ μολύβι . Κάνε προσεκτικά μια γραμμή πάνω από τα βλέφαρα σου και έπειτα πρόσθεσε αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

Ρουζ: Το ηλιοκαμένο λουκ σου ταιριάζει απόλυτα! Υιοθέτησέ το όλο το χρόνο επενδύοντας σε ελαφρύ ροζ ρουζ ή την κλασσική μπρονζέ πούδρα.
Χείλη: Ένα λιπ γκλος σε natural αποχρώσεις είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Βραδινό λουκ: Για μια πιο επίσημη εμφάνιση, τόνισε τα μάτια σου με ένα εντυπωσιακό smoky μακιγιάζ. Αν έχεις γαλάζια μάτια πόνταρε σε γκρι μεταλλιζέ σκιές. Αν πάλι έχεις καφέ ή πράσινα μάτια τόνισε τα χρησιμοποιώντας σκιές σε πιο γήινες αποχρώσεις.




Εκρηκτική κοκκινομάλλα
Το κόκκινο χρώμα στα μαλλιά είναι απόλυτη τάση! Σίγουρα όμως έχεις δυσκολευτεί να βρεις το κατάλληλο μακιγιάζ που θα καταφέρει να αναδείξει τα χαρακτηριστικά σου χωρίς να χρειαστεί να υπερβάλεις.

Χρώματα που σου ταιριάζουν: Είσαι από τις λίγες τυχερές που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σκιές σε έντονες αποχρώσεις. Το μοβ, το κόκκινο, το πράσινο επάνω σου δεν μοιάζουν εκκεντρικά, απλά φωτίζουν το πρόσωπο σου. Βέβαια και οι πιο φυσικές αποχρώσεις , όπως το καφέ και  το ροζ πάλ, σου ταιριάζουν τέλεια.

Μάτια: Λόγω του έντονου χρώματος των μαλλιών σου, χρειάζεσαι ένα επίσης εκκεντρικό μακιγιάζ στα μάτια σου για να μπορέσεις να τονίσεις τα χαρακτηριστικά σου. Τοποθέτησε στο κινητό βλέφαρο μικρή ποσότητα μιας σκούρας πράσινης σκιάς και ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα σκούρο καφέ μολύβι ματιών.

Ρουζ: Εδώ δεν χρειάζεται να υπερβάλεις. Επένδυσε σε ένα δροσερό ροζ παλ ρουζ.

Χείλη: Φυσικές αποχρώσεις μόνο! Το μέγιστο που μπορείς να κάνεις είναι να πειραματιστείς με αποχρώσεις του ροζ και του καφέ.

Βραδινό λουκ: Τόλμησε να κάνεις ένα διαφορετικό smoky μακιγιάζ συνδυάζοντας σκιές στις αποχρώσεις του μοβ και του πράσινου. Ένα κερασί λιπ γκλος θα αποθεώσει τη συνολική σου εμφάνιση.



Εντυπωσιακή καστανή
Τα καστανά μαλλιά δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Μπορείς να κάνεις σχεδόν τα πάντα. Τα φωτεινά κραγιόν μπορούν με τον πιο απλό τρόπο να τονίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Χρώματα που σου ταιριάζουν: Τα ζεστά και ζωντανά χρώματα όπως το καφέ-κόκκινο, και οι μεταλλιζέ σκιές είναι κατάλληλα για εσένα.

Μάτια: Επένδυσε σε χρυσές, μεταλλιζέ ή και μπρονζέ σκιές. Κάνε τα μάτια σου να φαίνονται πιο μεγάλα και εντυπωσιακά βάζοντας πολλές στρώσεις μάσκαρα στα βλέφαρά σου.

Ρουζ: Οι αποχρώσεις του χρυσού και του μπρονζέ θα δώσουν extra λάμψη στο πρόσωπό σου.

Χείλη: Αν είσαι καστανή σίγουρα θα πρέπει να έχεις ένα κόκκινο κραγιόν. Μπορείς να «παίξεις» με όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου, για καθημερινές αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις.

Βραδινό λουκ: Τα ματ κραγιόν σου ταιριάζουν τέλεια. Μη φοβάσαι τις εκκεντρικές αποχρώσεις, αρκεί να δώσεις βάση μόνο στα χείλη σου.



Εκθαμβωτική μαυρομάλλα
Οι αισθησιακές μαυρομάλλες πρέπει να είναι λίγο πιο… φειδωλές με το μακιγιάζ τους, αφού το έντονο σκούρο χρώμα των μαλλιών τους είναι από μόνο του εντυπωσιακό. Αν είσαι μια από αυτές ακολούθησε τον κανόνα και τόνισε μόνο τα μάτια ή μόνο τα χείλη σου.

Χρώματα που σου ταιριάζουν: Smoky σκιές, γκρι μεταλλιζέ, φωτεινό ροζ, κόκκινο.

Μάτια: Αν θέλεις να τονίσεις τα μάτια σου, μην το σκέφτεσαι ιδιαίτερα: υιοθέτησε το smoky μακιγιάζ. Σκουρόχρωμες σκιές στις αποχρώσεις του μαύρου ανθρακί ταιριάζουν τέλεια με τη φωτεινή επιδερμίδα και τα μαύρα μαλλιά σου. Αν πάλι θελήσεις να τονίσεις τα χείλη σου, «παίξε» με σκιές σε nude αποχρώσεις και τόνισε πολύ τα βλέφαρά σου.

Ρουζ: Ένα ροζ παλ ρουζ είναι το κατάλληλο για την επιδερμίδα σου.

Χείλη: Προφανώς και το έντονο κόκκινο κραγιόν είναι must have προϊόν για μια μαυρομάλλα. Μην φοβηθείς και τις έντονες ροζ αποχρώσεις.

Βραδινό λουκ: Με δυο λέξεις: Έντονα χείλη! Τόνισε μόνο τα χείλη σου, χρησιμοποιώντας κραγιόν σε διάφορα χρώματα όπως, φούξια, μοβ και κατακόκκινο.


πηγη:faysbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου