Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δείξε μου το πρόσωπό σου να σου πω τι έχεις!


Έχετε ποτέ ακούσει για τη χαρτογράφηση πρoσώπου; Αν όχι, είναι λίγο πολύ το κλειδί για το ξεκλείδωμα των μυστηρίων πίσω από προβληματικό δέρμα. Χάρη στο συνδυασμό της γνώσης των δερματολόγων που έχουν αναλύσει τις συμπεριφορές του δέρματος και αρχαίων κινέζικων φαρμακευτικών μεθόδων,  υπάρχει ένας πιο έξυπνος τρόπος για να ερμηνεύσεις και να θεραπεύσεις τις ατέλειες του δέρματος με τον τρόπο της «χαρτογράφησης προσώπου.”
Με αυτό το “χάρτη” ​​ως οδηγός σας, μπορούν να αντιμετωπιστούν οι βαθύτερες αιτίες, ελαττώματα και σωστά να καθορίσουν τον τρόπο εξαφάνισης τους.
Αν έχετε λοιπόν ένα είδος ακμής ή διαφόρων ανωμαλιών στα παρακάτω σημεία δείτε τι σημαίνουν:

Ζώνη 1 & 3: της ουροδόχου κύστης και πεπτικού συστήματος - Βελτιώστε τη διατροφή σας και να πίνετε περισσότερο νερό.
Ζώνη 2: Συκώτι - Δοκιμάστε περικοπές από το αλκοόλ, τα βαριά τρόφιμα ή τα γαλακτοκομικά προϊόντα. Αυτή η περιοχή μπορεί επίσης να δείξει μια τροφική αλλεργία.
Ζώνη 4 & 10: Νεφρά - Βεβαιωθείτε ότι  κρατάτε τον εαυτό σας ενυδατωμένο με νερό και περικοπές στα υγρά που σας αφυδατώνουν. Αυτό σημαίνει ότι η αναψυκτικά, καφέ ή / και αλκοόλ.
Ζώνη 5 & 9: Αναπνευστικό σύστημα - Τα άτομα που καπνίζουν ή έχουν αλλεργίες τείνουν να έχουν ακμή εδώ.
Ζώνη 6 & 8: Νεφρά - Μαύρους κύκλου , συνήθως αποτέλεσμα της αφυδάτωσης. Πιείτε!
Ζώνη 7: Καρδιά - Ελέγξτε την πίεση του αίματος σας και βεβαιωθείτε ότι δεν χρησιμοποιείτε μακιγιάζ που ερεθίζει το δέρμα σας.
Ζώνη 12: Στομάχι - Σκεφτείτε μια αποτοξίνωση ή προσθέστε περισσότερες φυτικές ίνες στη διατροφή σας για να βοηθήσουν στην πέψη.
Ζώνη 11 & 13: Ορμόνες - Το στρες και οι ορμονικές αλλαγές μπορεί μερικές φορές να ανακουφιστούν με περισσότερο νερό και μερικές επιπλέον μερίδες σκούρα, φυλλώδη πράσινα λαχανικά, αλλά αν τα συμπτώματα σε αυτή την περιοχή επιμένουν, κλείστε ένα ραντεβού με το γιατρό σας για να εξετάσει μια πιθανή ορμονική ανισορροπία. Επιπλέον, συμπτώματα σε αυτόν τον τομέα, μπορεί να  δείχνουν πότε είναι η ωορρηξία (και σε ποια πλευρά).
Ζώνη 14: Ασθένεια - Μπορεί να είναι ένα σημάδι των βακτηρίων στο  σώμα, μάχη για να αποφύγετε την ασθένεια. Πάρτε μια ανάσα και να πίνετε πολλά υγρά.

Έτσι λοιπόν την επόμενη φορά που θα εμφανιστούν σπυράκια ή περίεργα σημάδια στο πρόσωπό σας ξέρετε τι μπορεί να είναι και πώς να αποφύγετε την εξάπλωση τους!

πηγή:ftiaksto.com


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου